Најнова женска трикотажа

Најнова женска трикотажа

Најнови трендови со најнова техника, шаблони за плетење, спецификации на предиво и верзии во боја!

Најновата машка трикотажа

Најновата машка трикотажа

Добредојдовте, контактирајте не за најновите дизајни и најновите картички во боја на предиво!

Најнова техника, шема за плетење и гарнитури итн

Најнова техника, шема за плетење и гарнитури итн

И OEM и ODM се изводливи, добредојде контактирајте не за бесплатните примероци!

Најнови додатоци

Најнови додатоци

Приспособени бои приспособени дизајни приспособени гарнитури и пакувања итн.

За нас

Основана во 2017 година, Beijing Onward Fashion е компанија со повеќе од 15 години искуство во плетење кашмир и услуги на врвни брендови.

Како интегрирано претпријатие за индустрија и трговија со сертификат BSCI, повеќе од 15 години сме посветени на производство на трикотажа со природни влакна од средна до висока класа, со годишен производствен капацитет од 200.000 парчиња.Ние работиме многу добро со нашите партнери од Океанија, САД, Европа, Кореја итн. и ние не сме само партнери, туку и добри пријатели!

  • за компанијата